Termeni si conditii

Toate informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Loreto Exim SRL si sunt proprietatea ei exclusiva.

Loreto Exim SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Loreto Exim SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile Loreto Exim SRL puteti contacta orice specialist la sediul firmei noastre, precum si sunand la numarul cu tarif normal 021-316.3169.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al reprezentantilor legali ai Loreto Exim SRL. In caz contrar aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui produs.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Loreto Exim SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca Loreto Exim SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2011 Loreto Exim srl Suffusion theme by Sayontan Sinha