OFERTA SPECIALA! Automacaraua MAZ de 15t a fost fabricata in anul 2008, inmatriculata in Uniunea Europeana, are motor Deutz – Euro4, kilometri rulati aproximativ 5000, masina fiind folosita pentru prezentare in cadrul targurilor tehnice.
Parametri Valori Parametri Valori
Mase, kg:
– Momentul de încărcare, t m
– Capacitate max. ridicare, t/ extensie braţ, m
 

45,6
15/3

Mărime suport la sol (in funcţie de şasiu):
– lungime
– lăţime
 

5
4,15

Capacitate ridicare la extensie max., t 0,6 Viteza motor macara, km/h 5 – 60
Lungime braţ, m 20,75 Masa totală, kg 17900
Înălţimea max. de ridicare, m 21,2 Formula roţilor 4×2
Înălţimea maximă de coborâre, m 3 Motor DEUTZ TDC 2013, Putere (CP) 215
Viteza de ridicare /coborâre şi aşezare a sarcinii, m/min: Dimensiuni automacara:

Lungime, m:

 

10

accelerare 20 lăţime, m: 2,5
aşezare sarcină 0.4 înălţime, m.: 3,8
viteza acţiune completă braţ, sec. 45 raza de rotire a braţului 10,5
Automacaraua КС-3579 cu capacitate de ridicare 15 t  este asamblată pe şasiu MAZ-534035. Acţionarea macaralei se face de la pompa hidraulică, conectată la motorul şasiului. Conexiunea hidraulică permite operarea uşoară şi în mod simplu, cu o gamă largă de viteze de operare. Braţul telescopic, din trei tronsoane, acţionate de un cilindru hidraulic. Limitatoarele au la bază un microprocesor al capacităţii de ridicare cu indicator digital, care permite urmărirea nivelului de încărcare al macaralei, pasajele, lungimea şi înălţimea braţului: indica greutatea momentană a sarcinii în cârlig şi sarcina max. de ridicat cu pasajul disponibil, precum şi în conformitate cu coordonatele fixate de limitare a zonei de operare a macaralei în condiţii extraordinare de lucru. Înregistrarea telemetrică (cutia neagră), incorporată în limitator, înregistrează parametri de operare precum şi nivelul sarcinilor pe durata de operare a automacaralei.

Şasiul MAZ-534035, corespunde normelor Euro 4, are motor german Deutz, cutie ZF, ambreiaj Sachs, înregistrare digitală, sistem frânare cu ABS şi ASR, echipată cu pilot automat, protecţie zgomot, servo-direcţie, oglinzi retrovizoare încălzite, scaune cu suspensie pneumatică.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2011 Loreto Exim srl Suffusion theme by Sayontan Sinha