OFERTA SPECIALA! Automacaraua MAZ de 15t a fost fabricata in anul 2008, inmatriculata in Uniunea Europeana, are motor Deutz – Euro4, kilometri rulati aproximativ 5000, masina fiind folosita pentru prezentare in cadrul targurilor tehnice.
Parametri Valori Parametri Valori
Mase, kg:
– Momentul de incarcare, t m
– Capacitate max. ridicare, t/ extensie brat, m
 

45,6
15/3

Marime suport la sol (in functie de sasiu):
– lungime
– latime
 

54,15

Capacitate ridicare la extensie max., tone 0,6 Viteza motor macara, km/h 5-60
Lungime brat, m 20,75 Masa totala, kg 17900
Inaltimea max. de ridicare, m 21,2 Formula roA?ilor 4×2
Inaltimea maxima de coborare, m 3 Motor DEUTZ TDC 2013, Putere (CP) 215
Viteza de ridicare /coborA?re AYi aAYezare a sarcinii, m/min: Dimensiuni automacara:

Lungime, m:

 

10

accelerare 20 latime, m: 2,5
asezare sarcins 0.4 Inaltime, m.: 3,8
viteza actiune completa brat, sec. 45 raza de rotire a bratului 10,5
Automacaraua cu capacitate de ridicare 15 t este asamblata pe sasiu MAZ-534035. Actionarea macaralei se face de la pompa hidraulica, conectata la motorul sasiului. Conexiunea hidraulica permite operarea usoara si in mod simplu, cu o gama larga de viteze de operare. Bratul telescopic, din trei tronsoane, actionate de un cilindru hidraulic. Limitatoarele au la baza un microprocesor al capacitatii de ridicare cu indicator digital, care permite urmarirea nivelului de incarcare al macaralei, pasajele, lungimea si inaltimea bratului: indica greutatea momentana a sarcinii in carlig si sarcina max. de ridicat cu pasajul disponibil, precum si in conformitate cu coordonatele fixate de limitare a zonei de operare a macaralei in conditii extraordinare de lucru. Inregistrarea telemetrica (cutia neagra), incorporata in limitator, inregistreaza parametri de operare precum si nivelul sarcinilor pe durata de operare a automacaralei.

Sasiul MAZ-534035, corespunde normelor Euro 4, are motor german Deutz, cutie ZF, ambreiaj Sachs, inregistrare digitala, sistem franare cu ABS si ASR, echipata cu pilot automat, protectie zgomot, servo-directie, oglinzi retrovizoare incalzite, scaune cu suspensie pneumatica.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2011 Loreto Exim srl Suffusion theme by Sayontan Sinha