Autovehiculul ALFICAR este conceput ca suport pentru suprastructuri amovibile si in varianta de baza este furnizat, in cele mai multe cazuri, ca un camion cu platforma deschisa ori cu platforma basculanta trilateral. Montarea diferitelor suprastructuri, cum ar fi de exemplu dispozitivul pentru imprastierea materialelor inerte, cisterna cu bara de spalare, platforma basculanta, presa de compactat deseuri etc., se poate efectua pe un singur sasiu, care trebuie echipat cu o hidraulica corespunzatoare. Hidraulica furnizata poate fi de tipul 45 l (cu un circuit) sau tipul 80 l (cu trei circuite). Inlocuirea suprastructurii dureaza aproximativ 30 de minute, fara sa fie necesare servicii de depanare si intretinere sau ateliere de specialitate. La suprastructuri recomandam, bineinteles, cumpararea suportului de sprijinire (de parcare), incat pentru schimbarea suprastructurii nu este nevoie nici de macara, ci poate fi realizata de un singur om. Lista suprastructurilor si datele tehnice le aflati in paginile urmatoare.

Autovehiculul ALFICAR este furnizat in doua lungimi diferite de ampatament, precum si cu tractiunea 4×2 sau 4×4; tractiunea osiei din fata se cupleaza din cabina printr-un cuplaj cu gheare.
Cu masa totala de 3,5 tone, ALFICAR se incadreaza in categoria N1 (permis de conducere categoria B). Motorul este diesel turbo VM – Detroit Diesel, tip 64B/3, EURO V, 59 kW (80 C.P.), capacitatea de incarcare maxima a vehiculului ALFICAR fiind de 1.500 kg. In functie de cerinte, greutatea totala se poate modifica la 4.200 kg. sau la 5.000 kg. In varianta de baza, scaunele din fata sunt prevazute cu amortizoare. Comanda suprastructurilor (fata sau spate) se face din cabina de la bordul de comanda care mai cuprinde: servodirectie, turometru, cuplaj electromagnetic de diferential etc.

Autovehiculul se livreaza in maxim 8 saptamani de la comanda, in functie de tipul suprastructurii si achitarea avansului. Garantia pentru autovehicul este de 18 luni, pentru cabina si rama 6 ani, pentru suprastructuri 1 an. Se asigura service si piese de schimb atat in garantie cat si in post garantie.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2011 Loreto Exim srl Suffusion theme by Sayontan Sinha